Internet Service

Paketa Baze

Cmimi: 1500 LEKE
Download: 2 MB/S
Upload: 1024 KB/S
Internet: PA LIMIT
Sherbim: 24/24

 

1500 LEKE

Paketa Plote

Cmimi: 2000 LEKE
Download: 4 MB/S
Upload: 1024 KB/S
Internet: PA LIMIT
Sherbim: 24/24

 

2000 LEKE

Paketa Biznes

Cmimi: 6000 LEKE
Download: 8 MB/S
Upload: 2 MB/S
Internet: PA LIMIT
Sherbim: 24/24


6000 LEKE

OFERTE (Perfitoni 2 Muaj FALAS)


Per paketat e mesiperme ShadowNet i ofron klienteve te saj te perfitojne 2 muaj

falas duke bere abonime 12 mujore.

Paguaj 10 muaj dhe perfito 2 muaj falas.


SHPEJTESI , CILESI, BESUESHMERI

ShadowNet vjen prane jush me internet me shpejtesi dhe cilesi maksimale. Gjithashtu per klientet e saj ShadowNet ofron besueshmeri dhe transaparence nepermjet ofertave dhe skuadres me specialialist qe bejne me te miren e tyre per nje sherbim ideal ne shtepite dhe bizneset tuaja.

Begin Test

 

Provoni Shpejtesine


 Starto 

Treguesit E Cilesise

 

Raportim i Tregueseve te Cilesise


 Shkarko 

Kontrata

 

KONTRATE PER SHERBIMIN AKSES NE INTERNET


 Shkarko